NFC چیست؟

حتما برای شما هم سوال پیش آمده که ویژگی NFC که در گوشی ها و تبلت ها و.. می شنوید ، اصلا چی هست ؟ و چه کاربرد هایی داره ؟ با زاجیتال در ادامه همراه باشید تا به جواب تمام سوال هایتان برسید.
 

NFC به عنوان یک ارتباط کوتاه برد می باشد که شما از این قابلیت می توانید با به گوشی‌ها، تبلت‌ها، لپ‌تاپ‌ها و هر دستگاه دیگری که دارید و مجهز به این قابلیت می باشد به بقیه دستگاه  هایی که آن ها هم قابلیت NFC دارند داده های خود را به راحتی به اشتراک بزارید . اگر بخاهید بدانید که کلمه ی NFC مخفف چی می باشد با د بگوییم که کامل این سه حرف مخفف Near Field Communication می باشد که معنی همان ارتباط نزدیک را میدهید . یک نکته قابل توجه برای شما کاربران گرامی این می باشد که در این نوع ارتباط حتما باید یکی از دستگاه های شما به عنوان فرستنده باشد و دستگاه دیگر در جایگاه گیرنده باشد.
 

از جمله دستگاه هایی که امروز با NFC کار میکنند  کارت‌خوان‌های حمل‌ونقل عمومی و پایانه‌های پرداخت لمسی را نیر میتوانیم ذکر کنیم . یکی از نکات جالب این ویژگی این می باشد که شما بری استفاده کردن از NFC محدویت فاصله داید  و تقریبا با وجود حاکثر فاصله ی 4 سانتی منر میتوانید از این قابلیت استفاده کنید ، این محدودیت داشتن باعث ایجاد امنیت میشود و شما میدانید که هر کسی به راحتی نمیتواند بین ارتباط شما و دستگاه موردنظرتان قرار بگیرد و سواستفاده کند. از کابرد های این ویژگی میتوان به موارد پرداخت هزینه ، انتقال فیلم‌ها، عکس‌ها و اطلاعات تماس اشاره کرد  البته باز هم تاکید میکنم در صرتی شما میتوانید از این کاربرد ها بهره مند شوید که هر دو دسگاه دارای قابلیت پشتیبانی از  NFC را داشته باشند .


NFC چگونه کار می‌کند؟

NFC با استفاده از القای الکترومغناطیس اطلاعات را ارسال می کند و عملکرد بسیارر مشابهی با بلوتوث، وای-فای  دارد اما برخلاف آنها برای ارتباط از طریق NFC نیاز نیست که به صوورت دستی با دستگاه مربوطه جفت شود ، همین که دو دستگاه دارای NFC در نزدیکی هم قرار بگیرند با یک دیگر ارتباط برقرار می کنند و برای کاربران که دارند از دستگاه ها استفاده می کنند درخواست خا ارسال می شود  کاربران می توانند که فعالیت هایی که میخواهند را انجام بدهند .

نحوه استفاده از NFC و کارکرد آن :

اگر وسیله شما از قابلیت NFC پشتیبانی بکند به 3 طریق می توانید از طریق NFC  به سایر دستگاه ها وصل شوید . 1. حالت همتا به همتا  2.حالت خواندن و نوشتن  3.  حالت شبیه‌ساز کارت

 1. حالت همتا به همتا

حالت همتا به همتا یا به اصطلاح  Peer-to-peer بیشترین روشی ست که کاربران برای اتصال از طیق NFC  وصل می شوند ، در این حالت به اصطلاح دستگاه اکتیو دستگاه فرستنده شمرده می شد و دستگاهی که اطلاعات را دریافت می کند دستگاه پسیو می باشد ، از این حالت برای انتقال  فایل‌های صوتی، عکس‌ها و مخاطبین  استفاده می شود .
 

۲. حالت خواندن و نوشتن
 

نویسنده

در مورد نویسنده این مطلب بیشتر بدانید

  • سِودا  بزرگمهر
    سِودا بزرگمهر
    از اعضای تیم زاجی مگ و از طرفداران دنیای دیجیتال
نظرات کاربران زاجیتال

نظر شما در مورد مطلب بالا چیست؟

    هنوز وارد نشده اید

    برای ارسال نظرات خود میبایست ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید و یا اگر هنوز ثبت نام نکرده اید در چند ثانیه ثبت نام کنید

    ورود به حساب کاربری